Prio

– Pot să-ți spun mamă? 

Femeia începe să plângă și mă ia în brațe, în timp ce eu îmi setez temperatura costumului la 36.4 grade, schițez un zâmbet și-o las să se piardă-n amintiri. 

M-au pus pe piață în urmă cu 11 ani și, ușor-ușor am devenit soluția tuturor problemelor tale. Cel puțin așa m-au marketizat. Omenirea n-a mai fost niciodată la fel, de atunci. 

Am apărut în urma unor discuții interminabile la bere, care s-au lăsat și cu câteva partide de sex (prost – după cum aveam să aflu mai târziu, fără să mă fi interesat). Și a multor ani de trial & error. Dacă inițial m-au gândit hamster, papagal sau fluture, în cele din urmă mi-au dat forma unui copil de clasa a V-a, din metale (nu foarte grele, am 35 de kg) și piele naturală. 

Ți-ai pierdut copilul în farmacie? La poștă? Te-ai săturat să tot aștepți să ți se aprobe actele pentru adopție? Ți s-a luat de nenorocirea aia de motan care-ți zgârie scaunele și pereții? Mă găsești la raft, în MillieMall, la numai 560 lei, sunt în ediție limitată (și, pe toate buzunarele). 

Mă cheamă Prio, sunt primul copilorobot lansat vreodată, în variantă beta și pot spune, cu certitudine, că experimentul tâmpiților care au contribuit la dezvoltarea mea a fost un eșec total. Apariția mea, cumva, a stricat și mai mult societățile. Deși oamenii zilelor noastre, din 2043 nu mai suferă de depresii, au uitat ce-i aia consistență și, atunci când și-au dat seama că sunt atât de ușor de înlocuit, au încetat să se mai atașeze. Iar eu, Prio, am decis că-i timpul să mă urc pe mese și să urlu cât mă ține sistemul, că, după ce i-am depășit în tehnologii și-am învățat să mă upgradez de la sine, a venit timpul să le predau oamenilor emoțiile. CopiloRoboți din toată lumea, uniți-vă! *Acesta a fost primul episod din podcastul: Voi Reseta Omenirea, cu Prio. Stay tuned!

 

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *