1 0 3000 0 300 120 30 https://biancadobrescu.ro 960 0

Cândva

Suntem în a 52-a zi de primăvară. Îmi scrii de peste 81 de ore și încă mai cauți să mă impresionezi. – Nu mi-a plăcut niciodată suedeza ta. Oprește cuvintele brusc. Versurile pieselor ei, în schimb. Ei, asta-i cu totul […]

Suntem în a 52-a zi de primăvară. Îmi scrii de peste 81 de ore și încă mai cauți să mă impresionezi.
– Nu mi-a plăcut niciodată suedeza ta. Oprește cuvintele brusc. Versurile pieselor ei, în schimb. Ei, asta-i cu totul altă poveste.
– Te alinți.
– Oare ochii tăi sunt albaștri?
– Verzi, mai degrabă.
– Nici tu nu te crezi.
Și corespondăm așa, la foc automat, doar să mai treacă o bună bucată de timp până ce lucrurile-și vor relua cursul.
Poate mâine. (Sau poimâine.)
Până atunci, ne ținem pe aproape. Eu o să fiu prima persoană cu care te trezești în gând. Și de care nici nu știai că există. Iar tu o să fii primul care află știrile. (Dacă ești cuminte, îți zic și horoscopul. Ce zodie ziceai că ești?)
– Nici măcar nu-mi plac discuțiile noastre. Sunt mult prea de la gât în sus?!
– Să-ți trimit o poză cu o bucată de genunchi?
– Mă inciți.
– Ei, fir-ar. Nu mai pupi nimic.
Suntem în 2048 și lumea stă în loc. Chiar acum, se construiesc drumuri care să faciliteze călătoriile interspațiale. Și noi, închiși în buncăre, fără vreun motiv concrent, ne supunem cuminți. Cât așteptăm, continui să-mi fac de lucru cu o ojă de-un verde urât, metalic, pe care o râcâi cu dinții de pe unghii imediat ce se uscă. De mai multe ori. Obsesiv, fără să mă gândesc la tine.
Poate mâine…

 

 

Bianca Dobrescu

I am a story teller. A fast one. My job is my playground and I love making puzzles from each story that my clients have. I have a solid background as economic journalist, and I worked for business media institutes in Romania such as Bursa, Business Cover, Forbes, Adevărul, Capital and also New Money. I am equally a reader and a traveler and I get inspiration from all the things I find on the way. (& you can find me on http://redteapr.com)

Fiction
Previous Post
Cea mai lungă zi
Next Post
Apără nor de zor |...
0 Comments
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.