1 0 3000 0 300 120 30 https://biancadobrescu.ro 960 0

Altfel

Tracy Chapman pe fundal și o cafea amară. Skid Row și pe urmă Mr. Big. În ordinea asta. Apoi un fix pe Sonata Arctica care mi-a picat de mai multe zile. (Îți mai dovedești încă o dată că ești cel […]

Tracy Chapman pe fundal și o cafea amară. Skid Row și pe urmă Mr. Big. În ordinea asta.
Apoi un fix pe Sonata Arctica care mi-a picat de mai multe zile. (Îți mai dovedești încă o dată că ești cel mai fidel om din câți cunoști tu. Poți să asculți aceleași piese de sute de ori fără să te saturi.)
Luna trecută era despre muzică franțuzească și țeluri pe care nu știai cum să le atingi. Sau cum ți-au venit. (Astăzi, ei bine, lucrurile stau ușor diferit.)
Uneori toată teama asta că ai putea pierde ceva mai bun decât ai tu devine obositoare. (Și absurdă.)
Și mai trece un gând. În timpul ăsta poate că cineva poartă discuții mai interesante cu oameni mai interesanți decât tine. Și tu stai și-ți mai schimbi de câteva ori culoarea părului și-ți faci și breton. (Doar așa, să ai mai multe opțiuni.)
Și abia acum realizezi că, de fapt, nu e vorba despre o nemulțumire constantă de sine, ci mai degrabă un protest față de tine atunci când îți contești dreptul de a te răzgândi ori de câte ori vrei tu. Și a te reinventa de fiecare dată. (Chiar dacă uneori pare o revenire.)

 

Bianca Dobrescu

I am a story teller. A fast one. My job is my playground and I love making puzzles from each story that my clients have. I have a solid background as economic journalist, and I worked for business media institutes in Romania such as Bursa, Business Cover, Forbes, Adevărul, Capital and also New Money. I am equally a reader and a traveler and I get inspiration from all the things I find on the way. (& you can find me on http://redteapr.com)

Walks
Previous Post
2019 in Review
Next Post
Uneori chiar e târz...
0 Comments
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.