1 0 3000 0 300 120 30 https://biancadobrescu.ro 960 0

La fix

Sunt numai zâmbet. Și, ocazional, tuse. Alteori, strănut. Dar pe o perioadă limitată de timp. (Când  trece și asta, o să mă reinventez într-un râs cristalin.) Mai pun un pas în fața celuilalt, îmi mai scuip de câteva ori în […]

Sunt numai zâmbet. Și, ocazional, tuse. Alteori, strănut. Dar pe o perioadă limitată de timp. (Când  trece și asta, o să mă reinventez într-un râs cristalin.)
Mai pun un pas în fața celuilalt, îmi mai scuip de câteva ori în sân (după cum mi-o cere tradiția) și-mi mai croșetez un vis. (De ajuns la stadiul realizabil, pentru că acum știu pe dinafară, cu tot cu intonație, răbdarea.)
În ultima vreme am o senzație acută că fiecare om cu care mă intersectez fie și pentru câteva ore,  îmi cunoaște fiecare vorbă sau surâs, de-o veșnicie. Un soi de familiaritate pe care nu l-am mai experimentat până acum și care, contrar așteptărilor, nu mă sperie, ci îmi aduce o doză zdravănă de bucurie. (O conexiune de a cărei existență te îndoiai, ca atunci când ți se aliniază energiile, sau planetele, cum ar zice mama.)
Lunile astea, am învățat că deși sună banal, uneori, cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla este să nu ți se întâmple ceea ce-ți dorești chiar atunci. Fiindcă, alteori te așteaptă lucruri pe care nici nu ți le puteai imagina și pentru care nu ai fi fost pregătită. (Mai nou, cred în momentul potrivit. Care, desigur, se clădește solid, cu timp și încredere în sine.)
O răceală zdravănă și o tuse care să te zguduie de toți pereții e tot ceea ce ai nevoie ca să te aduci la cea mai bună variantă a ta. (Iar serile de Mortal Kombat, Lol, presărate cu câteva partide de șah cu tine, vin ca bonus, la pachet, lângă o porție sănătoasă de odihnă)
Mă mai clatin o dată în metrou să-ți zâmbesc. Tipa din spate nu se supără, e acolo să mă susțină. (Tu mă privești adânc, parcă dincolo de mine).
E. îmi face supă și fresh de portocale și eu mă simt cel mai norocos om din lume, deși linia norocului din palmă nu mă dă niciodată de gol.
Mă mai iau o dată în brațe să mă alint, îmi  mai pun o mască de argilă pe față și aștept. (Am senzația aia că urmează ceva extraordinar și nu mă mai supără nimeni).

Bianca Dobrescu

I am a story teller. A fast one. My job is my playground and I love making puzzles from each story that my clients have. I have a solid background as economic journalist, and I worked for business media institutes in Romania such as Bursa, Business Cover, Forbes, Adevărul, Capital and also New Money. I am equally a reader and a traveler and I get inspiration from all the things I find on the way. (& you can find me on http://redteapr.com)

Thoughts
Previous Post
Noi nu ne potrivim
Next Post
Fast forward
4 Comments
 • May 16, 2019 at 11:33 am
  Poteci de dor

  Bine ai revenit!

  Reply
  • May 16, 2019 at 11:47 am
   Bianca Dobrescu

   Bine te-am regăsit! >:D<

   Reply
 • May 16, 2019 at 7:50 pm
  M

  ♥️

  Reply
Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.