READING

Tu ai un fel al tău

Tu ai un fel al tău

Tu ai un fel al tău senin de a zâmbi, și-n zâmbetul tău parcă se revarsă ploile calde, primele ninsori, nu știu câte primăveri… Și-mi amintești de oamenii pe care i-am întâlnit, pe care nu, cărora nu mai am ce să le reproșez, fiindcă nici ei nu mai sunt ce-au fost, ori ce au pretins. Și nu aveau zâmbet, nu aveau cuvinte, nici ochi care să vadă, nu știau să asculte lumea în mijlocul nopții cu toate plăcerile și neplăcerile ei, nu știau nici măcar constelațiile.
Tu ai un fel al tău senin de a crede. Și câtă vreme ai credință îmi dai impresia că o să fie bine. Și o să fie. Fiindcă „primele zile” nu au sfârșit. Vor mai urma îmbrățișări sufocante care să-mi amestece oasele, vorbe cu miros de cafea…toate pentru întâia oară.
Tu ai un fel al tău senin de a uita că jocul are reguli, de a vedea frumusețea dincolo de frumusețe, de a călca zările și a face nu înconjurul pământului ci al universului într-o singură clipă .


I am a story teller. A fast one. My job is my playground and I love making puzzles from each story that my clients have. I have a solid background as economic journalist, and I worked for business media institutes in Romania such as Bursa, Business Cover, Forbes, Adevărul, Capital and also New Money. I am equally a reader and a traveler and I get inspiration from all the things I find on the way. (& you can find me on http://redteapr.com)

RELATED POST

 1. Poteci de dor

  29 December

  Şi tu ai un fel al tău de-a scrie de cucereşti instant.
  An nou fericit!

  • Bianca Dobrescu

   2 January

   Hugs!!! :*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

INSTAGRAM
KNOW ME BETTER